Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Boerderij voor groepen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijke ruime vakantie boerderij midden op de Veluwe

De boerderij heeft een bijzonder vrije en mooie ligging. In het buitengebied tussen Apeldoorn en Klarenbeek, midden in het natuurgebied van Natuurmonumenten.

Met een groep van max. 14 personen is de groep een geweldige accommodatie!
U vindt hier veel privacy en een heerlijke tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien, en biedt ook de ruimte om met de hele groep gezamenlijk te eten.

Er is een aparte zitkamer.

INDELING:

Op de begane grond vindt u:

Een ruime woonkeuken, welke voorzien is van alle benodigde apparatuur en een extra grote koelkast.

De keuken is voorzien van eettafels die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Je kunt hier heerlijk met 18 personen gezamenlijk eten.

In de gezellige zitkamer staat een grote zitbank, waar je met de hele groep lekker kunt neerploffen, er is een houtkachel, grote TV en openslaande deuren naar het terras en de tuin en naar de veilig afgesloten kinderspeelhoek met een grote trampoline, en zomers kan hier evt. een klein kinderzwembad bijgezet worden. 

Op de eerste verdieping:

U vindt hier twee etages op de eerste verdieping, die apart van elkaar zijn. Iedere etage heeft twee kamers, en 1 of 2 douches en wastafels en 1 of 2 toiletten (verschilt per etage) Per etage is slaapplaats voor 6 personen.

DE TUIN:

De tuin  is een hele vrije plek, er zijn meerdere terrassen, zowel op de zon als in de schaduw gelegen, en ook als het regent kan er overdekt buiten gezeten worden.

Voor kinderen is er zowel buiten als binnen speelruimte. Er is een afgesloten speelveldje met een trampoline naast het terras voor kinderen. Binnen is er een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Indien gewenst, kan de vijver in de tuin geheel afgezet worden met hekwerk voor kinderen.

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN:

Een extra 2 persoons slaapkamer op de begane grond (dan is er slaapplaats voor 14 personen)

De meerprijs hiervan vindt u bij de Tarieven.

Naast de boerderij is nog een aparte zit/eet/workshopruimte. Hier kunt u met groepen tot ca. 30 personen gebruik van maken.

LIGGING EN DIRECTE OMGEVING:

De dichtstbijzijnde buren zijn op 400 meter afstand, er is hier dus echt veel vrijheid. Toch zijn alle voorzieningen zoals winkels op fietsafstand (ca 4 km).

Het natuurgebied waar de boerderij aan drie kanten door omsloten wordt, is toegankelijk voor mens en hond (honden aan de lijn, vanwege de reeën). Er is een mooie wandelroute, u kunt direct naast de boerderij starten.

FIETSEN EN WANDELEN:

De boerderij ligt aan een aantal fietsroutes van de ANWB (knooppunten 94, 95 en 96) en voor de wandelaars zijn het Marskramerpad en het Maarten van Rossumpad vlakbij.

Klik hier voor de tarieven voor een boeking met groepen.

>>Tarieven Boerderij voor groepen

>>Reserveringsformulier