Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Gastenboek

Hier vindt u de ervaringen van onze gasten. Bent u zelf bij ons geweest voor een verblijf? Dan ontvangen we ook graag een bericht met uw beoordeling. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
31 berichten.
Angela schreef op 27 oktober 2015:
De boerderij is prima geschikt voor een grote groep. Ons teambuilding uitje was zeer geslaagd. Fijne omgeving. Enkele slaapkamers in het huis zijn iets gedateerd maar prima prijs /kwaliteitsverhouding. De gastvrouw was erg hulpvaardig en gastvrij. Het ontbijt was met dieetwensen binnen de groep top geregeld.
Lieneke schreef op 12 oktober 2015:
Een rustig ontspannen verblijf
Vier dagen heb ik gebruik gemaakt van een mooi en ruim appartement. Goeie huurfietsen staan klaar voor gebruik. Kortom een zeer prettig verblijf mede dankzij de prettige en ongedwongen manier waarop Karin en Richard deze B&B runnen
Karin schreef op 29 augustus 2015:
Fijn huis voor familieweekend
Wij hebben een prettig verblijf gehad in deze woning voor ons familieweekend. De eigenaren waren zeer behulpzaam en huurfietsen werden ter plekke afgeleverd. Keuken en woonkamer zijn ruim en voorzien van alle benodigdheden. Goede sanitaire voorzieningen, beneden een mooie badkamer. slaapkamers zijn netjes en ruim.
Bart en Jantina schreef op 10 augustus 2015:
Heerlijk weekend in het appartement
Heerlijk weekend in het bos gehad. Lekker dichtbij Beekbergen waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn, vooral de ijssalon is een grote aanrader! Ruime tuin met trampoline waar de kinderen zich prima vermaakten.
Tiny de Vries schreef op 2 augustus 2015:
Fijne boerderij
Zeker met kleine kinderen maar ook grote een prima onderkomen met goede bedden. buiten genoeg ruimte voor iedereen, leuke oerbos wandeling en mooie vergezichten.