Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Gastenboek

Hier vindt u de ervaringen van onze gasten. Bent u zelf bij ons geweest voor een verblijf? Dan ontvangen we ook graag een bericht met uw beoordeling. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
32 berichten.
Tiny de Vries schreef op 2 augustus 2015:
Fijne boerderij
Zeker met kleine kinderen maar ook grote een prima onderkomen met goede bedden. buiten genoeg ruimte voor iedereen, leuke oerbos wandeling en mooie vergezichten.
V. van Son schreef op 1 juni 2015:
Wij hebben genoten van de rustige en zeer mooie omgeving. Fijn verblijf gehad op deze locatie. Zeer veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Apeldoorn op slechts 2 km. afstand en diverse andere mooie dorpen en grotere plaatsen binnen handbereik. (Beekbergen, Deventer, Zutphen, Doetinchem en Hoenderloo.
Erwin, Gerda & Tessa schreef op 17 mei 2015:
Hemelvaart weekend
We hebben afgelopen hemelvaarts-weekend genoten van dit ruime appartement. Heerlijk rustig midden in het bos. Een geweldige tuin, met diverse zitjes in de zon. Op korte afstand van een supermarkt en Apeldoorn (zwembad, kinderboerderij). We hebben zelfs een ritje gemaakt met de stoomtrein.
Alize en Jo schreef op 18 januari 2015:
Weekendje weg
Hartelijke ontvangst door Karin en helemaal leuk dat we de boerderij voor onszelf hadden omdat er geen andere gasten waren. Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien, zelfs een bubbelbad. Fijn dat we op korte afstand een wandeling in het oerbos konden maken. Zelfs het opladen van onze elektrische auto werd door Karin gefaciliteerd. Dus een heerlijk verblijf in het 1e weekend van januari 2015. Bedankt Karin voor de goede service.
Ab en Janny schreef op 8 december 2014:
Familie weekend
Een heerlijk weekend met ons gezin op de boerderij in Klarenbeek eind november. Heerlijk veel ruimte voor de (klein)kinderen dit omdat er genoeg ruimte en douche gelegenheid is voor 2 gezinnen met kinderen en 4 volwassen. We hebben heerlijk kunnen genieten van de ruime keuken en woonkamer en 's avonds van de warmte van de kachel. Er was ook een mindervalide in ons midden en wanneer je niet helemaal rolstoel gebonden bent is dit een prettig huis om te verblijven.