Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Gastenboek

Hier vindt u de ervaringen van onze gasten. Bent u zelf bij ons geweest voor een verblijf? Dan ontvangen we ook graag een bericht met uw beoordeling. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
32 berichten.
Marianne schreef op 7 december 2014:
Familie weekend Klarenbeek
Met mijn familie, 14 man/vrouw sterk, een heerlijk weekend verbleven op de boerderij in Klarenbeek. Half november, dus wel qua weer wat minder maar dat mocht de pret niet drukken. De boerderij was geweldig. Een ruime zitkamer met een lekkere hangbank, een super gezellige woonkeuken, ruime slaapkamers met fijne bedden en genoeg douches (lekker warm en krachtig) zodat we elkaar niet voor de voeten hoefden te lopen. Ik hoop dat we nog eens terug kunnen gaan maar dan in een warmere periode zodat we ook de directe omgeving nog eens kunnen gaan verkennen. En eh, Karin, nogmaals super bedankt dat je me in Loenen hebt opgepikt nadat ik in het donker compleet de weg was kwijtgeraakt (heb inmiddels toch maar een Tom Tom geregeld!).
Marle en Toon schreef op 30 november 2014:
Verblijf in B&B
Van vrijdag tot en met maandag een heerlijk verblijf gehad. We mochten van de hele boerderij gebruik maken maar hadden aan de gemakken op de kamer al voldoende. Voor een overnachting op de Veluwe zeker aan te raden: comfortabele kamers/bedden, veel voorzieningen, vrijheid maar goede zorgen voor een gunstig prijsje. Bedankt voor het fijne verblijf.
John schreef op 26 september 2014:
Kort verblijf ín Karin's en Richard's boerderij in Klarenbeek
Samen met mijn gemalin een overnachting gemaakt in de boerderij van Karin in Klarenbeek. We hadden het 'rijk' alleen. Het is inderdaad een 'heerlijk 'rijk' gevoel in de omgeving van Apeldoorn. Heerlijk gefietst op de Veluwe op vrijdagmiddag en zaterdag de gehele dag. We zouden nog een nachtje blijven en zondags nog een dag fietsen, maar ik was niet erg lekker, dus zijn we zaterdagavond weer naar het drukke westen vertrokken. jammer, want we hadden nog wel willen genieten van de rust en stilte in de nacht. maar wellicht nog eens overdoen. dank je Karin en Richard voor de goede zorgen! John en Hennie
Inez en Mare schreef op 25 augustus 2014:
Appartement in het bos
Het was heerlijk toeven in het bos. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de bedden liggen heerlijk. De tuin is ideaal voor kinderen. In de omgeving is veel te doen. De twee weken waren te kort.
Tineke van Leeuwen schreef op 2 augustus 2014:
Overnachting op het Marskramerpad
Twee dagen het Marskramerpad gelopen. We zochten een overnachting in Beekbergen, en toen ik Karin belde zei ze meteen dat ze ons wel in Beekbergen kon komen ophalen. En zo gebeurde het ook ! Wat een service ! We hebben heerlijk geslapen en ontbeten en konden de volgende dag weer verder. Hartelijke groet, Nellie en Tineke.