Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Gastenboek

Hier vindt u de ervaringen van onze gasten. Bent u zelf bij ons geweest voor een verblijf? Dan ontvangen we ook graag een bericht met uw beoordeling. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
32 berichten.
Slijkerman schreef op 2 augustus 2014:
Midweek op de boerderij
Met 2 kinderen een midweek op de boerderij verbleven. Was erg leuk. Goede bedden en een lekker ontbijt. Mooie omgeving en heerlijk buiten gezeten en genoten van het uitzicht over het natuurgebied.
isabelle , filip , an, philip schreef op 6 mei 2014:
Fietsweekend met vrienden
Eindelijk hadden we een datum en een locatie om ons fietsweekend door te brengen. We waren een beetje bang van de locatie omdat die niet direct in de bossen gelegen was maar dit was zeker niet nodig geweest. We hebben er 3 super dagen gehad met iedere ochtend een lekker versterkend ontbijt zodat we er weer tegenaan konden voor onze fietstocht. Een aanrader en zeker voor mensen die graag kamperen een pluspunt. Want er komt ook een mini camping. Dus allen daarheen! bedankt Karin
Josine schreef op 1 mei 2014:
Lang familieweekend in Veluwse Villa
Voor mijn zestigste verjaardag ben ik met mijn echtgenoot en vier kinderen en hun aanhang naar de prachtige villa in Beekbergen geweest. Het was een ervaring om nooit te vergeten, wat was het mooi! We hebben heerlijk gebruik kunnen maken van de mooie grote tuin en tuinmeubelen en ook de drie honden kwamen prima tot hun recht in de omheinde bossen. We waren van alle gemakken voorzien, inclusief luxe badkamers, en fijne zitkamers. Verder hebben we heerlijk kunnen wandelen in de ruime bossen
Frans Oranje schreef op 18 april 2014:
Twee overnachtingen in B&B
We hebben met zijn achten twee overnachtingen mogen hebben op deze leuke locatie. In de middag arriveerde ik met mijn moeder, schoonmoeder en schoonvader waar we hartelijk ontvangen werden door Karin met een kopje thee in de tuin, mijn vrouw en schoondochter met kleinzoon opgehaald van station Klarenbeek en later arriveerde mijn zoon, zodat de club compleet was. De indeling voor de kamers gemaakt. Deze zagen er keurig verzorgt uit met prima bedden en wasgelegenheid. Nadat we met sommige nog een stukje gewandeld hebben in het natuurgebied waar de boerderij tegen aanligt. Gingen we op tijd naar bed, voor de grote dag van mijn andere zoon, deze ging trouwen in Apeldoorn. s, morgens genoten we nog van een heerlijk ontbijt verzorgt door Karin. Na een prachtige dag gehad te hebben kwamen we laat in de avond weer aan om te slapen op de boerderij. De andere ochtend weer een heerlijk ontbijt gehad gingen we huiswaarts. Dit is zeker een plek om terug te komen en te genieten van de omgeving of gewoon heerlijk van de tuin.
Wendela schreef op 9 april 2014:
Familieweekend in vakantie villa Beekbergen
Via de website van Micazu kreeg ik een duidelijk beeld van het grootse huis nabij Beekbergen. Het mailcontact met de eigenaar was prettig, persoonlijk en erg vlot. Er werd meegedacht in wat handig zou zijn om met 16 mensen in het huis te verblijven. Het huis ligt op een prachtige plek met een grote tuin waarin naar hartelust gespeeld en gezeten kan worden. Veilig afgesloten met een hek waardoor kinderen makkelijk kunnen spelen. Het huis heeft vele kamers en dat maakt dat iedereen een plekje kon vinden. De bedden sliepen heerlijk. Meer dan voldoende douche- en wasgelegenheid in goed geoutilleerde badkamers. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien, de extra koelkast was erg handig. Twee huiskamers is ook fijn, kan men ook in kleinere groepjes bij elkaar zitten. Door de ligging is het makkelijk om te gaan wandelen of fietsen vanuit het huis. Wat we dan ook gedaan hebben. Kortom een prima huis voor een grotere groep en zeker een huis om langere tijd te verblijven. Gelegen op een prachtige plek.