Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Gastenboek

Hier vindt u de ervaringen van onze gasten. Bent u zelf bij ons geweest voor een verblijf? Dan ontvangen we ook graag een bericht met uw beoordeling. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
32 berichten.
Rene schreef op 28 maart 2014:
Management Overleg 2 dagen
Voor ons Management Overleg deze locatie geboekt en het is qua locatie perfect. Ideaal om in de huiskamer en/of keuken dingen te bespreken en uit te werken en tussendoor een wandeling door het bos te maken. We vinden het leuk om zelf te koken en daar voorziet de uitgebreide keuken zeker in. Voor zes personen (met een eigen kamer) is het wel een groot verschil, want er zijn kamers met een eigen badkamer en er is een kamer die je door een andere kamer kunt bereiken. Voor ons was dat geen probleem en was het een prima locatie voor een MT overleg.
Ina schreef op 30 december 2013:
HEERLIJK!!!
Wij hebben met ons gezin bestaande uit 8 volwassenen en 4 kleine kinderen heerlijke kerstdagen doorgebracht in de boerderij Aan 't Paradijs. Het hele huis was in kerstsfeer! Karin en Richard enorm bedankt voor jullie gastvrijheid! Wij hebben genoten en de aparte eetkamer was een extra luxe! Namens de hele familie Ina
Marian schreef op 3 november 2013:
B en B aan het Paradijs, 2 nachten
Gastvrije ontvangst, goede bedden en een goed ontbijt; keukenblokje op de kamer is prettig, je kunt zelf koffie en thee zetten en evt maaltijd opwarmen in de magnetron. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Iris schreef op 29 september 2013:
Verblijf bij B&B aan 't Paradijs lokatie boerderij
Wij zijn net terug van een leuk weekendje op de veluwe. De boerderij ziet er van binnen erg netjes uit. De eigenaren zijn erg vriendelijk en we voelden ons op ons gemak. Het ontbijt was goed verzorgd. Je kan zelf een tijd doorgeven dat je wil ontbijten dus dat is erg prettig. Het enige puntje was dat we alleen de zenders 1,2 en 3 op de televisie konden kijken omdat er een afstandsbediening kwijt was. Beneden stond wel een televisie waar als het goed is alle zenders het deden maar wij gaven de voorkeur aan televisie kijken op onze eigen kamer. Al met al een prettig verblijf op de veluwe. Groetjes, Iris en Derck-Jan
Wim & Marjolein schreef op 29 september 2013:
Verblijf aan 't Paradijs "weekend''
Heerlijk weekend gehad op de Veluwe! Met ons kleintje van 4maand was 1 nachtje weg de planning maar het werden 2 nachtjes! Fijne kamer van alle gemakken voorzien en voor de kleine was een eigen kamertje en haar bedje stond klaar Ook de hond was mee, lekker wandelen in het bos en verder is er in de omgeving van alles de beleven! Heerlijk weekendje gehad!!!