Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Glamping

 
 
 
 
 
 
 
 

Mooi Kleinschalig Glamping terrein met prachtig vrij uitzicht over de Natuur van het Beekbergerwoud.

Helemaal nieuw bij ons is deze super fijne manier van kamperen op luxe wijze! Op deze Deze Kleinschalige Glamping geeft u alle rust en ruimte om heerlijk te onthaasten. Geniet van het mooie uitzicht over het Natuurgebied…..

Géén auto’s op dit terrein, die blijven op de Parkeerplaats aan de overkant. Dat maakt het ook voor kinderen een veilige plaats.

Wilt u met een groep boeken (max tot ca. 26 personen) dan heeft u hier ook een ideale plek! U heeft hier alle privacy die u maar wilt!

De toiletten en douches zijn op korte afstand (ca 40 m) aanwezig. U kunt een tent boeken voor 3-4 personen, 5-6 personen of 7-8 personen.

KLEINSCHALIG

Er staan slechts 3 mooie, luxe Safari tenten en één Pierrotwagen (biedt plaats aan 2 personen)

INDELING EN INRICHTING VAN DE  TENTEN

In deze luxe tenten heeft u een mooie houten vloer, waardoor u geen last heeft van grond kou en vocht.

de  meubels zijn gemaakt van mooi douglashout en/of grenenhout, wat voor een mooie en natuurlijke beleving zorgt.

De tenten hebben tot 4 slaapcabines, ieder cabine biedt slaapplaats aan 2 personen. Hiervan zijn 2 cabines met de bedden naast elkaar, en 2 cabines met stapelbedden.

GEWONE BEDDEN

De bedden zijn voorzien van kussen en dekbed. Het zijn “gewone ” bedden, met matrassen zoals u thuis ook gewend bent, dus heerlijk uitgerust weer wakker worden, met het geluid van fluitende vogels. om je heen…

DE LOCATIE

Veel rust, ruimte en vrijheid, een mooi uitzicht over het natuurgebied “Het Beekbergerwoud”  en daardoor het gevoel een deel van de natuur te zijn.

In het mooie natuurgebied kunt u een heerlijke wandeling maken, de route is ca.3 km. In de omgeving kunt u ook heerlijk fietsen, de boerderij ligt rondom de fietsknooppunten 94 , 95 en 96.

KEUKEN MET WATER EN AFVOER

In de tenten is een eenvoudige keuken, voorzien van servies, glazen, bestek, pannen, ed , een koffiezetter, koelkast, waterkoker en een inductiekookplaat met 2 pitten. U heeft een aanrecht met water en een afvoer, dus geen gesleep met jerrycans water meer….

ELEKTRA

Ook verlichting is in de tent aanwezig, en in elke slaapcabine is een stopcontact, voor bijv, het opladen van uw mobiele telefoon.

BINNEN- EN BUITENRUIMTEN

Verder is er een ruimte binnen, waar u en/of de kinderen met minder mooi weer binnen kunnen spelen. Er is ook een tafeltennistafel aanwezig!

Voor de kinderen is er buiten ook een trampoline. Voor echte grotere balspelen (doelen zijn ook aanwezig) kunt u aan de overkant van de grote wei gebruik maken, hier heeft u echt de ruimte, het is bijna een hectare groot!

Op dit moment zijn we nog bezig met het realiseren van een grote overkapping met een buitenkeuken eronder.

DOUCHES EN TOILETTEN

Deze bevinden zich op ca. 40 m afstand van de tenten.

EXTRA:  DE PIERROTWAGEN

Deze is geschikt voor 2 personen, en beschikt over een eigen toilet en aparte, kleine afgesloten keuken – met koelkast, waterkoker en senseo apparaat en natuurlijk serviesgoed voor 2 personen – dit is ook goed als wastafel / omkleedruimte te gebruiken, met een klein tafeltje, 2 stoelen en een stapelbed. Hoofdkussen en dekbed zijn standaard aanwezig (de bedden kunnen ook naast elkaar worden gezet, maar dan is het wel vol…)

De Pierrotwagen is ook in combinatie met de tenten te boeken! Wil je met bijvoorbeeld 10 personen verblijven, dan kan je 2 tenten  boeken, maar je kunt ook 1 tent en de Pierrotwagen erbij boeken!

De prijs van de Pierrotwagen is voor 2 personen 30,- per nacht (exclusief linnen en T.B.), en voor een weekend  (vr t/m ma 80,-) 

>> Klik hier voor de tarieven van de glamping

>>Reserveringsformulier