Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Huis in het bos 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijk genieten van een prachtige bosrijke omgeving in dit luxe appartement

Deze heerlijke, luxe accommodatie is een geweldige plek voor uw vakantie of (weekend) uitje.

Onze villa ligt midden in de bossen van Beekbergen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dit gastenverblijf is geschikt voor 1 tot ca. 6 personen, en ligt op de begane grond.

INDELING APPARTEMENT

Na een recentelijke verbouwing is hier een mooi 3 kamer appartement gerealiseerd. Het is geheel gelegen op de begane grond, en ook voor minder valide mensen geschikt,  De woonkamer is ruim en heeft een grote glazen pui met openslaande deuren, hierin bevindt zich ook de open keuken.

Er zijn twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn standaard ingericht voor 2 personen. Éen van de slaapkamers heeft beneden ruimte voor 2 bedden, en een entresol, dit betekent een klein trapje op naar tweede slaapgedeelte met slaapgelegenheid voor 2 personen (deze kamer is recentelijk veranderd). Hierdoor kunnen er in deze kamer dus 4 personen slapen. In de andere kamer is het mogelijk nog een derde bed te plaatsen. Uiteraard is het dan wat krapper in de slaapkamer, maar in de woonkamer is ruimte genoeg voor 7 of 8 personen.

Er is een mooie, nieuwe badkamer met toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en bubbelbad.

Buiten zijn zitjes op het terras, zowel in als uit de zon.

OMGEVING

In de omgeving wordt veel gefietst en gewandeld, want je kunt zo het bos in. De bekende wandelroutes Het Maarten van Rossumpad en Het Marskramerpad lopen hier vlak langs.

Hoewel je hier het gevoel hebt “los van de wereld” te zijn, bent u toch op slechts ca 300 m. van de bushalte en ca 1,5 km van de dorpskern van Beekbergen.

Hier vindt u de winkels, bank, restaurants en bars met gezellige terrasjes. In de maanden juli en augustus wordt hier donderdag ‘s avonds altijd de Veluwse Markt gehouden.

>>Tarieven Appartement in het bos

>>Reserveringsformulier