Heeft u vragen? Bel ons even op 055 506 47 87

Vergaderruimte huren

Vergaderen of cursus geven in een inspirerende omgeving

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een vergaderruimte. Ideaal om uw zakelijke bijeenkomst te combineren met een stevige wandeling in de natuur met uiteraard een heerlijke lunch.

De landelijk gelegen boerderij is goed bereikbaar en leent zich er goed voor om meerdaagse cursussen of zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Er is een aparte kantine / vergaderruimte / cursusruimte met eigen douche met toilet en een goed voorziene en compleet ingerichte uitgebreide keuken en koffiemachine. Een whiteboard is aanwezig en indien gewenst ook een beamer met scherm. De ruimte van ca. 45 m2 is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 mensen.

Als er ook binnen oefenruimte gewenst is, dan hebben wij een ruime schuur ter beschikking van ca. 12 x 16 meter. Buiten is er een ruime verharde ruimte, ca 25 x 25 mtr, en ernaast een grasveld van ongeveer dezelfde afmeting. Deze ruimte is veilig omheind en heeft goede buitenverlichting!  Daarnaast is er nog een weiland van ruim 1 ha, omzoomd met een mooie bomenrand.

Naast de cursusruimte is er de mogelijkheid om in huis te relaxen en de les activiteiten hiervan gescheiden te houden.

Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee!